Friday, August 19, 2011

Day 1: Your Favourite Song

Boring...better aku start 30 Day Blog Challenge yang sepatutnya dah start bulan lepas lagi. Tapi semua gara2 M.A.L.A.S. Ni pun tak sure 30 hari straight ke tak...



Biarlah Rahsia - Dato' Siti Nurhaliza




My All - Mariah Carey

Ok untuk first day challenge ni...Inilah my favourite song ever yaw...hehehehe...sebenarnya banyak sangat lagu yang aku suka. Lagi2 sekarang ni banyak lagu2 baru yang super2 best, kan. Tapi serious tak tipu memang aku minat sesangat dua lagu ni. Terutama sekali lagu Dato' Siti.


Boleh dikatakan semua lagu dia aku minat la. Bukan setakat lagu, dengan orang nya sekali aku minat. Dah la cantik + lawa + suara lunak + merdu + berbakat + kaya + penyanyi no1 +++ kira macam Dato' Siti ni perfect la. Nak kata as my role model pon boleh jugak kot...Boleh jekkkk


No comments: