Monday, August 22, 2011

Day 3 - Your Idea of The Perfect First Date

Halluuu...sepatutnya dah masuk entry untuk day 4...tapi tak ada masa pulak nak online. Ok back to the topik...


My perfect first date???


Sebenarnya tak payah la nak perfect sangat pun. Janji si buah hati pengarang jantung ada dengan kita. Cewahhh...ayat bajet giler...Dulu la...My perfect first date was nak yang konon2 bajet romantic bagai. Of course dengan si buah hati pengarang jantung jugak yg ala2 romantic gitu. Ada candle light dinner. Berasmaradana di tepi pantai yang indah dengan hembusan angin pantai yang sepoi2 bahasa. Ditemani dengan kicauan burung yang perghhhh...hahaha...sangat kuat berangan giler aku ni...tapi tu semua duluuuuu.... Masa belum matang lagi...(ehh!!! sekarang dah matang ke?)


lebih kurang macam ni la kot
.
.
.








Tapi apa pun kita kena bersyukur dengan apa yang ada. Terima seadanya. Bukan demand giler2. Bajet semua dia jek yang ok. Hot..Memang serik dah. Sekarang punya perfect date pulak??? Tarak ada punya la.... ayoyo...Apa yang penting bagi aku sekarang ialah percaya antara satu sama lain. InsyaAllah..kalau dah jodoh tak akan ke mana nye.


'Tak kan lari gunung dikejar. Tapi kalau tak kejar pun gunung tu tak akan lari punya...'


Tapi korang kejar orang, kan. Bukan gunung...hehehe.



Aku bersyukur sangat sekarang ni dah ada Mr. E kesayangan. Alhamdulillah setakat ni hubungan dalam keadaan sangat ok. ngee... Tak tahu nak cakap my boy tu romantic or tak. Tapi pada aku boleh la daripada takde langsung...hehehe. Sweet2 jek die. Hensem pon boleh tahan. Segak bergaya ada la jugak kot. I love they way my boy talking to me. Love the way he said he love me. Love the way he call me 'syg'. So sweet. Sangat nakal. Kira ciri2 Mr. Right aku ade la kat my boyfie tu. Simple & Smart.


Masa first date hari tu nak tahu dia bawa pergi mana? Tengok futsal tournament...Lain dari yang lain kau tahu. Korang ada? Aku jek kot yang ada...Pelik bebeno bunyi nya kan... Tak kisah la.


Yang penting you sayang I yek bie...Kalau you tipu2, I tampar2 you...hehehe


Idea sebenarnya tak ada...So, my perfect first date ialah tengok futsal tournament jek...tapi aku sangat2 suka <3...Thank you so much my lovely boyfie.


*Nak habaq mai yang Day4 tu kena K.I.V. dulu. Ada teknikal problem sikit...hehehe

2 comments:

leeyana said...

alololooooo...cweetnye...hehe

MAI'sarah said...

hehehe...malunya saya :P