Friday, August 26, 2011

Day 8: A picture of your favorite memory

30 days blog challenge dah sampai hari ke-8.

Memory = Kenangan




Gambar 1: Double memory ever. Memang kenangan sangat2...huhuhu...first n last. Hanya orang yang tahu jek kenapa double memory. 1st sebab ni my 1st trip dapat pergi cameron highland dengan kawan2. Trip ni masa aku lower 6 kat HSBP. Sangat2 hepi. 2nd memory sebab....ok tak nak story.




Gambar 2: Gambar degan Pn Teo (cikgu sejarah) masa upper 6 kat HSBP. Ni serious memang kenangan giler2. Berkawan + bersahat dengan mereka menjadikan kehidupan aku sentiasa hepi gembira. Sampai sekarang. Banyak sangat memori aku dengan mereka. Kami bersahabat dah macam 1 family sehingga sekarang. Love my 6 Atas Jati family <3





Gambar 3: Kenangan masa buat kajian pasal orang asli dekat Pahang. 10 orang dalam Gen2. Can you imagine that? Lelaki 3orang dekat seat depan. Perempuan 7orang kat seat belakang. (dalam gambar cuma nampak 6)





Gambar 4: Memori yang masih segar. Masa buat short sem dekat bengkel seramik kat IKN, Serdang bulan Jun lepas.

No comments: