Saturday, September 3, 2011

Day 12: A photo of something that makes you happy

30 days blog challenge...


siapakah?


yeahhh...aku sangat happy kalau si cilik ni ada dekat rumah.

dia lah mangsa aku bila kegeraman melanda.

Geram??? harus la...

Geram tengok pipi dia yang sangat shentol tu...selalu kena cubit oleh aku. Kesiannn...

Geram tengok mata dia yang makin membulat sejak kecik lagi...sangat comel wooo...

Even sangat penat nak jaga si cilik ni, tapi sangat2 sayang sama dia...

sebab dia sangat2 syomel lote

kasi tau nama dia...Muhd. Alif Aiman (umur baru 1 thn lebih)

mak aku jaga Alif dengan abang dia, Adam since deorang baby lagi.

so, lepas ni dah nak balik KL...gonna miss them so much

dah tak boleh nak cubit2 pipi shentol...

dah tak boleh nak cium2 Alif yang busyuk sebab pakai minyak yuyi...

dah tak boleh nak marah2 manja...

dah tak boleh peluk2 Adam dengan Alif lagi...sedih sob3

No comments: