Monday, September 5, 2011

Day 13: What kind of person attracts you?

30 days challenge. Sepatutnya ni entry semalam...tapi agak busy bebeno dengan mengecat rumah mengemas rumah dan segalanya berkaitan dengan rumah...Yes!!! dah raya baru nak buat segala bagai kerja tu...sangat penat.


Challenge: orang yang macam mana boleh attracts atau menarik perhatian aku???


- seorang yang baik hati budinya


- seorang yang jujur ikhlas nak berkawan/berkenalan dengan aku


- seorang yang kelakar. Kalau kelakar mesti la dia tu pandai buat lawak, kan. Sebab aku perlukan gelak ketawa untuk kehidupan yang happy


- perempuan yang sangat cantik/gorgeous/comel/cun melecun...suka sangat nak tengok deorang lama2. contoh macam Dato' Siti Nurhaliza & Heliza Helmi



- lelaki pulak yang jenis simple n smart...they look very cool + hensem. macam Kamal Adli...ngee~



- orang yang sayangkan diri saya.


tu jek yang dapat di list kan..sebenarnya teramat banyak lagi...apa yang penting hati tu kena jujur ikhlas untuk berkawan dengan sesiapa pun. Barulah orang akan suka dengan kita.

No comments: