Friday, September 9, 2011

Day 18: 5 things that irritate ME about opposite/same sex.



Same sex:


-Sangat bajet hot. Tak payah la nak tayang muka cantik ala ala diva kau kat aku. Memang menyampah aku tengok. Bajet macam kau sorang jek yang cantik. Tapi tang perangai...harammmm


-Banyak sangat tanya. Tanya itu tanya ini. Sound like macam concern giler tapi rupa-rupanya busy body.


-Gedik. Tak payah nak mengedik sangat konon nak test market sangat. Tapi kesian...tak ada yang layan. Situasi lain pulak...dok mengedik santai kat boyfriend/suami orang walaupun dah tahu lelaki tu dah berpunya dah tak suka kat dia dah tak sayang dia dah tak hingin dengan dia. Buang masa jek la weiyhhh...


-Emo. Sikit-sikit nak emo dah kenapa? Memang tak ada la orang nak geng dengan kau.


-Perampas.






Opposite sex:


-Pemarah. Kenal baru tak sampai seminggu lepas tu dok suka suki kau nak marah marah aku sebab tak angkat call kau. Memang selamat tinggal la jawapnya.


-Ego tak bertempat. Lelaki dan ego memang tak dapat dipisahkan.


-Mengongkong. Hoiii, kau tu belum confirm jadi laki aku lagi. So, tak payah nak kongkong hidup aku sangat. Mak abah pun tak pernah nak kongkong aku macam tu. Wahai lelaki di luar sana, janganlah jadikan alasan anda mengongkong pasangan anda sebagai tanda anda terlalu sayangkan mereka. Sangat tak patut, ok!


-Penipu. Tipah selalu tertipu yunk. Benci!!!


-Giler phone sex. Kat kepala hotak kau tu cuma fikir benda tu jek ke ha??? Sorry la...aku memang tak layan orang macam tu. Selamat jalan jugak ku ucapkan

1 comment:

Mizz ErMa said...

uhh..setuju sangat2..hehe