Sunday, September 11, 2011

Day 20: The meaning behind your blog name.

Assalamualaikum ^^



Tengah hari tadi selamat lah daku sampai KL dan menetap dekat KK7...lagi!!!


Kembali pada challenge...pasal maksud disebalik nama blog aku ni.

ok...ni header baru LAGI!!!...simple jek...tak serabut.

Blog ni tak ada yang special pon.

Blog ni wujud pun atas sebab suka suki jek...

Aku menulis bila aku suka dan free untuk menulis a.k.a merepek meraban

Apa yang ada dalam blog ni hanyalah cerita aku yang kadang - kala terlebih emosi, gembira, sedih, dan macam2 feeling yang rasa aku nak luahkan.

Kadang2 ada jugak share sesuatu yang rasa boleh di share

Siapa yang suka baca tu terima kasih diucapkan

Siapa yang tak suka tu silalah cau cin cau dari ini blog.

Sekian ^__^

No comments: