Sunday, September 18, 2011

Day 27 : A picture of your favourite band or artist



Macam yang aku bebel kat SINI, aku memag minat dekat Siti Nurhaliza. Tapi tak ada la minat giler2 sampai fanatik sangat tu. Minat sebab dia cantik + suara sedap + lagu pun sodap jugak...



Dato' Siti Nurhaliza






Kalau yang international pulak...aku suka Taylor Swift. Memang tak payah cakap la dia ni cantik giler.


Sebenarnya ramai sangat artis yang aku minat. Tapi challenge ni pun dok suruh tepek 'A' means satu jek. ni pun aku tepek 2. Ngade...


*enrty last2 ni memang ciput2 jek. dah agak ke M.A.L.A.S an nak taip panjang2. Plus dah start busy dengan macam2 benda yang merepek. Challenge pun tinggal 3 hari jek ni.

No comments: