Tuesday, September 20, 2011

Day 29 : Something you could never get tired of doing.




My second last day untuk challenge. Benda yang tak pernah aku bosan/fed up or something yg suka sangat aku buat.





Sebenarnya memang sangat2 bosan tiap hari tiap masa tiap jam dok ngadap facebook jek. Tapi dah tak ada benda lain nak dibuat. Boring...So, facebooking jek la.




Sangat shopaholic! Pantang ada duit lebih sikit jek. Ada jek yang nak dibeli. Lagi2 stay kat KL ni. Asyik ke Masjid Jamek jek. Sogo pulak selalu sale. Tu pun tengok kalau ada yang betul2 berkenan. Tapi fikir jugak keperluan atau kehendak. Hehehe...




To be honest aku memang sangat suka baca novel yg cintan cintun sahaja. Mula minat baca novel bila baca keluaran Alaf 21 lepas tu Buku Prima dan sekarang ni macam2 dah ada penerbitan novel. Macam kaki novel. Sekarang kurang sikit baca sebab duit pun tadak nak beli. Masa tu tak ada lapang sangat. Aku lebih prefer baca novel/cerpen online jek.


So, what yours???

No comments: