Saturday, June 11, 2011

Result dah keluar

Hollaaaa

Hati gumbira rasa bila result untuk semester 2 dah pun keluar. Haishhhh...lambat beben0 nye. Fakulti lain dah tau awal. Huhuhu....


Tapi tak apa. Penantian kini bukan lagi satu penyiksaan. Cewahhhh...


Hamboiiii...ayat semua ceria semacam jek,kan. Sebenarnya pointer saya naik sikit untuk sem nih. Alhamdulillah. Berkat usaha, kot. Hmmmm...usaha la sangat, kan!!! Study buat revision pun malas. Semuanya last minit punya revision. Hapo nak jadik pun tak tahu la dengan saya nih.


Pointer saya untuk sem ni alhamdulillah dapat 3.30 daripada yang lepas cuma dapat 2.84 jek. Huhuhu... tapi, saya tau pointer tu macam tak setimpal dengan usaha saya. Jujur ni saya cakap. Yelah, macam saya tulis tadi, study pun last minit dasar pemalas, kan.


Cuma saya rasa, paper teknik persembahan yang menyelamatkan saya dapat markah tinggi sikit kot. Thanks en Efendi :) Hahaha...dulu bukan main tak suka giler nak masuk kelas dia, nak pergi tarian. Last2 paper tu yang tinggi...


Apa2 pun untuk sem yang akan datang tak tahu lagi nasib saya. Susah ke idak paper2 nya? Red0 jek la cik Mai deh...nama pun study..

No comments: