Saturday, April 30, 2011

Kawan-kawan saya sangat berseni, owkeyzs ^___^


Haiii...sebenarnya dah lama nak post my friends punya hasil kerja seni.
You know what...deorang ni very the seni, tau! Even ada jek yang tak minat seni yang kena lukis2 bagai nih. And kebanyakan dari kteorang ni first time melukis and mewarna atas kanvas yang agak besar tuh.


Semua lukisan kat bawah ni adalah paper kteorang untuk semester nih. Sangat mencabar, owkeyzs (tangan ke bahu, mata ke atas). By the way, segalanya dah berakhir. Macam2 dugaan kteroang keana lalui semata-mata nak setel kan lukisan ni. And bukan satu lukisan jek. deorang kena buat tiga. Wowwww...sangat teror mereka2 nih.


Apa yang mencabar kteorang bila lukisan yang first time buat ni yang a bit buruk sebab buat asal siap jek kena dipamerkan. What??? tak percaya?? Memang...Sentap saya tau :( Tetibe jek kena pamerkan masa Festival APM hati tuh dengan kraftangan nye lagi. Memang mencabar kesabaran yang teramat lah.


Tak nak conteng banyak2...All this apa yang kawan2 saya buat. Good job kawan2 ku...





ni saya punya :)


_by Ehsan


_by EKin


_by Fiza


_by Zaki


_by Sai'


_by Atul


_by Laily


_by Aisya


_by Tiya


_by Adda


_by Ain


_by Yaya


_by Izzah


_by Diba


_by Rusdi


_by Linda


_by Effi


_by Imah


_by Ros

_by Ana



4 comments:

DiLLaiLa said...

semua cantik!betol2 cantik..suke la..:)

MAI'sarah said...

hihihi...thanks akak :) memang cantik sangat2 deorg buat...even ramai yg x minat melukis mcm saya :)

ikien lurf said...

hahakkss...lukisan sy ada gak laaa....hehee..memori smua ni...rndu lukisanku.....

MAI'sarah said...

hihihihi...hai ikin :) a'ah kan, rindu kat semua org