Saturday, October 22, 2011

Ilya Abdullah si novelist Coke and Sundae follow blog aku

Tengok tajuk jek dah tau aku teramat la sangat bajet poyo, kan??? Hahahaha...harus laa poyo mempoyo ni. Bukan calang-calang orang yang follow ni. Novelist ok!!! Korang ade??? Kalau ada duduk diam2. Tapi biasanya korang di 'follow' oleh artis jek. Aku apa ada heran...lantak la, kan..





Yang menjadi kemusykilan dihati dan keterujaan kat sini...aku di 'follow'...kenapakah???


To be honest laaa...aku memang gilerrr novel pun. Tak kisah la novel ke online jek ke. Yang penting aku suka baca novel. Fullstop!




Ini antara novel karya Ilya Abdullah...dua2 aku dah baca...sangat best woooo





Kepada sesiapa yang gilerr novel jugak boleh jek KLIK gambar atas tu untuk baca segala karya Ilya Abdullah...


Mungkin lepas ni, blog Ilya Abdullah jadi second part of my online novel lepas Penulisan2u

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

kalau dah baca novel blh ketagih wooo hihi

mizsMAI'sarah said...

tau xpe...

ketagih membaca xpe..ade faedahnya jugak..jangan ketagih benda lain sudah :P